Contacteer ons

Fins Cultureel Instituut voor de Benelux

The Finnish Cultural Institute for the Benelux

Suomen Benelux-instituutti

Institut Culturel Finlandais pour le Benelux 

Rue de l’ Arbre 14/3
1000 Brussels
Belgium

+32 (0)468 15 56 72

info@finncult.be

Kantooruren:
Maandag tot vrijdag, 09:00 – 17:00 CET

 

Group photo of the staff and interns at the institute.

Personeel

Woman with short blonde hair wears a green T-shirt

Laura Boxberg, Directeur

Ik vertegenwoordig de Stichting en het Instituut en leid het volgens de strategie. Mijn werk omvat het opzetten van netwerken en het betrokken zijn met stakeholders. Je kan contact met me opnemen als je vragen hebt over het instituut of over ons werk in de Benelux, of als je geïnteresseerd bent in het bespreken van mogelijke samenwerkingsverbanden.

laura.boxberg@finncult.be
+358 44 739 6079

Woman with long blonde hair, wears a black long sleeve top and leans against a cupboard.

Malin Bergström, Programmaleide​r

Ik ontwikkel en begeleid de culturele en maatschappelijke programma’s van het instituut, en werk vooral met onze projecten rond “Masculinities”, het TelepART platform, film, literatuur, performance, en nieuwe opdrachten, terwijl ik ondertussen professionele artistieke relaties opbouw en onderhoud voor verschillende projecten in de Benelux en Finland. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je interesse hebt om samen te werken met het instituut.

malin.bergstrom@finncult.be
+358 40 715 1434

Woman with shoulder brown hair wears a blue shirt.

Ela Suleymangil, Communicatieverantwoordelijke​

Ik ben verantwoordelijk voor de communicatieactiviteiten van het instituut. In 2022 werk ik aan het ontwikkelen van onze communicatiestrategie, het lanceren van onze gloednieuwe website, en het promoten van aankomende programma’s en projecten, alsook aan het opfrissen van onze sociale media platforms. Voor vragen over de communicatie van het instituut kan je steeds contact met mij opnemen.

ela.suleymangil@finncult.be
+32 (0)486 84 42 48

Woman with shoulder length hair wears a white blouse.

Tiina Eerolainen, Hoofd Administratie​

Ik ben verantwoordelijk voor de administratie en de financiën. Als je vragen hebt over facturatie of administratieve kwesties, kan je contact met mij opnemen.

tiina.eerolainen@finncult.be
+32 (0) 474 28 20 95

Woman with long braids and off the shoulder black top leans against bookcase.

Laisa Conde, Project Assistent​

Ik werk nauw samen met Malin aan alle culturele programma’s. Dit voorjaar heb ik een eigen project ontwikkeld, “Healing & Dealing”, dat voor het eerst plaatsvindt in Helsinki en Brussel. Ik help ook met andere programmering, zoals onlangs met de Sámi week.

laisa.conde@finncult.be

Woman wears pink blouse and smiles at the camera.

Sonja Koivisto, Communicatie en Project Assistent​

Ik zorg voor de dagelijkse communicatie, sociale media updates en de website, en plan onze communicatie samen met Ela. Ik ondersteun ook verschillende projecten. Onlangs nog was ik betrokken bij de organisatie van onze geweldige studiereis die een groep in Finland gevestigde beeldende kunst professionals naar Nederland bracht.

sonja.koivisto@finncult.be

Woman wears pink blouse and smiles at the camera.

Yohannes Henriksson, Project Assistent​

yohannes.henriksson@finncult.be

Voor de pers

Indien je een artikel wenst te schrijven of een audiovisueel verslag wilt opnemen over een artistiek project (tentoonstellingen, voorstellingen, festivals, screenings, enz.) dat georganiseerd of gesteund wordt door het Fins Cultureel Instituut voor de Benelux, gelieve ons dan minstens 3 werkdagen voor het evenement te contacteren.

Gelieve contact op te nemen met onze communicatieverantwoordelijke, Ela Suleymangil, voor alle mediaverzoeken in verband met onze organisatie, programmering en evenementen.

E-mail: ela.suleymangil@finncult.be
Telefoonnummer: +32 486 84 42 48

In onze mediabank zijn onze logokit, alsook onze persberichten en ons beeldmateriaal met betrekking tot de huidige programmering, terug te vinden.