Contacteer ons

Fins Cultureel Instituut voor de Benelux

The Finnish Cultural Institute for the Benelux

Suomen Benelux-instituutti

Institut Culturel Finlandais pour le Benelux 

Rue de l’ Arbre 14/3
1000 Brussels
Belgium

+32 (0)468 15 56 72

info@finncult.be

Kantooruren:
Maandag tot vrijdag, 09:00 – 17:00 CET

 

5 women and one man stand and sit around a blue sofa and look straight at the camera.

Personeel

Woman with short blonde hair wears a green T-shirt

Laura Boxberg, Directeur (zij/haar)

Ik vertegenwoordig de Stichting en het Instituut en leid het volgens de strategie. Mijn werk omvat het opzetten van netwerken en het betrokken zijn met stakeholders. Je kan contact met me opnemen als je vragen hebt over het instituut of over ons werk in de Benelux, of als je geïnteresseerd bent in het bespreken van mogelijke samenwerkingsverbanden.

laura.boxberg@finncult.be
+358 44 739 6079

Woman with shoulder length hair wears a white blouse.

Eeva-Maria Viitanen, Hoofd Administratie​ (zij/haar)

Ik zorg voor de financiën en het personeel van het Instituut en zorg er in het algemeen voor dat alles op de achtergrond soepel verloopt. De activiteiten van de Stichting in Finland behoren ook tot mijn verantwoordelijkheden. Het coördineren van de populaire Finse taalcursussen van het Instituut is mijn specialiteit. Heb je vragen over deze zaken, neem dan gerust contact met mij op!

eeva-maria.viitanen@finncult.be
+358 45 130 9375

Woman with long blonde hair, wears a black long sleeve top and leans against a cupboard.

Malin Bergström, Programmaleide​r (zij/haar)

Ik ontwikkel en begeleid de culturele en maatschappelijke programma’s van het instituut, en werk vooral met onze projecten rond “Masculinities”, het TelepART platform, film, literatuur, performance, en nieuwe opdrachten, terwijl ik ondertussen professionele artistieke relaties opbouw en onderhoud voor verschillende projecten in de Benelux en Finland. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je interesse hebt om samen te werken met het instituut.

malin.bergstrom@finncult.be
+358 40 715 1434

Woman with shoulder brown hair wears a blue shirt.

Ela Suleymangil, Communicatieverantwoordelijke​ (zij/haar)

Ik ben verantwoordelijk voor de communicatieactiviteiten van het instituut. Ik werk aan het ontwikkelen van onze communicatiestrategie, en het promoten van aankomende programma’s en projecten, alsook aan het opfrissen van onze sociale media platforms. Voor vragen over de communicatie van het instituut kan je steeds contact met mij opnemen.

ela.suleymangil@finncult.be
+32 (0)486 84 42 48

Voor de pers

Indien je een artikel wenst te schrijven of een audiovisueel verslag wilt opnemen over een artistiek project (tentoonstellingen, voorstellingen, festivals, screenings, enz.) dat georganiseerd of gesteund wordt door het Fins Cultureel Instituut voor de Benelux, gelieve ons dan minstens 3 werkdagen voor het evenement te contacteren.

Gelieve contact op te nemen met onze communicatieverantwoordelijke, Ela Suleymangil, voor alle mediaverzoeken in verband met onze organisatie, programmering en evenementen.

E-mail: ela.suleymangil@finncult.be
Telefoonnummer: +32 486 84 42 48

In onze mediabank zijn onze logokit, alsook onze persberichten en ons beeldmateriaal met betrekking tot de huidige programmering, terug te vinden.