This page is in Dutch. There is a language version of this page in English.

Update COVID-19

Brussels

In deze vreemde en uitdagende tijden, gaan onze gedachten in de eerste plaats naar al wie van ver of dichtbij getroffen is: alle artiesten, freelancers, culturele organisaties en kleine ondernemingen, alle zorgverleners en dokters. Het is moeilijk te voorspellen wat er de komende dagen, weken en maanden gaat gebeuren dus laten we nu even gewoon binnen blijven en uitkijken voor elkaar. 

Wij werken de komende weken van thuis uit. Kan het het kantoor bereiken via aW5mb0BmaW5uY3VsdC5iZQ== of +32 468 15 56 72, of contacteer één van onze teamleden. Je vindt onze gegevens hier

Het TelepART programma wordt ook beïnvloed door de huidige situatie, en wordt minstens tot de zomer gepauzeerd. We houden onze website up to date wanneer er nieuwe beslissingen vallen.  

De Finse taallessen die in ons kantoor doorgaan worden tot nader bericht opgeschort. De leraars zullen alle studenten op de hoogte houden over aanpassingen in het programma, en staan klaar om vragen over de leerstof te beantwoorden. 

De ‘Call to the Wild’ tentoonstelling wordt uitgesteld naar een moment later dit jaar. Maison Louis Carré sluit de deuren, en we houden de situatie in het oog om te bekijken wanneer het opportuun is om de expo te openen. Hou onze social media en website in het oog voor updates. 

We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden advies van lokale overheden en het WHO de komende weken in het oog. We houden jullie op de hoogte over veranderingen aan onze werking en programmatie. 

Hoopvolle groeten,
Team FCI