This page is in Dutch. There is a language version of this page in English.

Making the Market Lunch Break Talks

Online
Logo banner voor Making the Market Lunch break talk

 

Making the Market, een joint venture van ORNAMO, het FINS INSTITUUT IN DUITSLAND, het INSTITUT FINLANDAIS en het FINS CULTUREEL INSTITUUT VOOR DE BENELUX, roept op tot nieuwsgierigheid en verbondenheid in een internationaal genetwerkte designwereld. Door middel van tentoonstellingen, discussies en handleidingen brengt Making the Market professionals, beoefenaars en visionaire denkers uit de wereld van kunst en design samen met als doel nieuwe kansen en wereldwijde partnerschappen voor kunstenaars en ontwerpers te creëren.

Making the Market Lunch Break Talks is een reeks online discussies met als doel nieuwe inzichten te krijgen in de kunst- en designmarkt van de toekomst. Deze tijden van lockdown en isolement vragen om nieuwe oplossingen, het delen van ideeën en voorbeelden van best practices.

1. How to make international connections?
9.12.2020

2. Effective PR & Marketing 
20.1.2021

3. Crisis Creates Changes
10.2.2021
 

Logo banner voor Making the Market Lunch break talk


Making the Market Lunch Break Talk - How to make international connections?

“Through multidisciplinary work, I have almost spontaneously established a rather extensive international network”  – ontwerper en kunstenaar Man Yau

Doe mee met de eerste Lunch Break Talk op woensdag 9 december en verken de toekomst van de Finse designmarkt met multidisciplinair ontwerper MAN YAU en design executive en zakenvrouw MIRKKU KULLBERG. Onder leiding van moderator LILLI HOLLEIN, directeur en medeoprichter van de Vienna Design Week, ontleden we succesvolle en belangrijke internationale netwerken. Waar en hoe ontstaan nieuwe connecties en samenwerkingen, en hoe zet je nieuwe contacten om in langdurige partnerships?

Meld je hier aan voor het evenement!

Making the Market wordt gesteund door het FINSE MINISTERIE VAN ONDERWIJS EN CULTUUR.