This page is in Dutch. There is a language version of this page in English.

We zoeken een EUNIC stagiair!

A close-up image of a speaker desk and microphones at a Transpoesie event, with a blue EUNIC banner in the backgournd
Image by Ingrid Mihalova

EUNIC Brussels, de Brusselse cluster van de Nationale Instituten voor Cultuur van de Europese Unie, is op zoek naar een stagiair. De stageplaats is Het Fins Cultureel Instituut voor de Benelux, en de stage is gericht op administratieve, organisatorische en communicatieve taken. Heb je interesseer in internationale betrekkingen en culturele diplomatie? Solliciteer  nu!

Vanaf deze zomer neemt het Finse Instituut het voorzitterschap van de EUNIC Brussels Cluster over. We zijn op zoek naar een stagiair die zal meewerken aan activiteiten zoals Transpoesie, het Brussels Stripfestival, en meer.

PRAKTISCH:
- De stage start op 1 september 2021, voor een duur van 5 tot 10 maanden. 
- Onze voertaal is Engels.
- Je zult in Brussel gevestigd zijn. Onze kantoren bevinden zich in het centrum van de stad, maar op dit moment werken we allemaal vanuit huis.
- Je staat in voor de organisatie en coördinatie van verschillende EUNIC Brussels projecten: organiseren van vergaderingen, coördineren van werkgroepen, opvolgen van evenementen, ... Daarnaast zal je ook instaan voor communicatietaken, waaronder het opzetten van nieuwsbrieven, sociale media, en de interne communicatie van de cluster.

OP ZOEK NAAR IEMAND ...  
- met een achtergrond in communicatie, internationale studies, cultureel management, organisatie van evenementen, of een ander relevant domein,
- die beschikt over basis computervaardigheden en goede social media skills (Facebook, Twitter, Instagram etc.),
- met een engagement voor cultuur,
- die zowel in groep als zelfstandig kan werken, met goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis creativiteit,
- met een uitstekende kennis heeft van het gesproken en geschreven Engels. 

Meer informatie over de functie en de taken, en alle sollicitatiegegevens vindt u in dit document
Sollicitaties kunnen worden ingezonden tot 20 maart en de selectie zal anoniem gebeuren. Stuur uw CV en sollicitatiebrief naar aW5mb0BmaW5uY3VsdC5iZSw= met weglating van naam, geslacht, leeftijd en nationaliteit. Gelieve geen foto's bij uw sollicitatie te voegen.